zuiderzee diner 03


Aanvang 17:45 tot 21:00 uur.
 

stempelkaart voorkantstempelkaart achterkant

Ankertje viert feest


Lekker gegeten bij 't Ankertje Eten & Drinken?
Als dank krijgt u deze winteractiekaart welke recht
geeft op een GRATIS 2e drie-gangenmenu.

Geldig van 1 november 2018 tot 1 maart 2019 m.u.v. feestdagen.
Reserveren kan via deze link.

VoorwaardenBokbier festival 2017 1

Bokbier festival 2017 2

Terras Top 100 2016 nummer 68:'t Ankertje EnkhuizenDe typering ‘legendarisch’ gaat wat ver, maar bekénd is ‘t Ankertje in Enkhuizen toch zeker. Vooral vanwege het Schipperscafé, maar het mooi aan het water gelegen terras mag er ook zijn.


Terras Top 100 2016 nummer 68: ’t Ankertje, Enkhuizen
Het uitzicht op bootjes die de oude haven in willen, de oude toren Drommedaris en een fraai ophaalbruggetje doen veel voor de entourage. En dat de jury op een wat grijze, kille dag komt, kun je de medewerkers niet aanrekenen. Die doen enorm hun best het de rapporteur naar de zin te maken. ‘De medewerker was vriendelijk en dacht mee. Hij stelde voor om binnen te zitten, waar het warmer en aangenamer was, maar toen we toch buiten wilden zitten, zette hij de terrasverwarming voor ons aan.

Het terras was erg rustig maar de medewerker liet regelmatig zijn gezicht zien en informeerde of wij nog wat wilden bestellen. Dat we binnen moesten pinnen, omdat de mobiele pinterminal niet was opgestart – ze hadden immers geen terrasgasten verwacht – is ze vergeven. De ervaring was top.’

Dijk 6
Cafe-ankertje.nl

Bron: Misset Horeca