ENKHUIZEN - Uitbaatster Karin Mazereeuw van eetcafé ’t Ankertje op de Dijk in Enkhuizen is genomineerd voor de titel van Meest Markante Horecaondernemer 2016-2017 van Noord-Holland.

Koninklijke Horeca Nederland organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. De prijs wordt toegekend aan innovatieve horecaondernemers die inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen, succesvol zijn en zo andere horecaondernemers inspireren.
Uit de veertien regionale winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.
De jury heeft in Noord-Holland zes ondernemers geselecteerd: Eetcafe ’t Ankertje in Enkhuizen, De Open Keuken en Ome Pietje in Beverwijk, Boutique Hotel Texel in De Cocksdorp, Groeneveld Eten in Zaandijk en The WineKitchen in Amstelveen. Deze bedrijven worden de komende weken bezocht door de jury. Op 23 mei wordt bekend gemaakt wie van de ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland mag noemen.
Bron: Noord Hollands Dagblad